Kā likumīgi un pieklājīgi attiesāt naudu no blēžiem

Inbox p.k. ielēca kredītpiedāvājums no Šveicē pierakstītas firmas Finance Fox. Piedāvā aizdot apaļu summu, iepriekš jāiemaksā datu apstrādes nodeva 500 eur. Atsūta līgumu, izrādās īstais partneris lokalizēts kur?-CENTRO IBERICO, E35100 San Fernando de Maspalomas.
21. aprīlī pastkastē ienāk vēstule, ka līdz 14. aprīlim vajadzēja samaksāt CENTRAM IBERICAM maksājumu 250 eur, tad tiktu pārskaitīts apaļa summa uz kredītņēmēja LV kontu.
Noslēgtajā līgumā teikts, ka 1. -ais maksājums veicams līguma noslēgšanas brīdī
Tas ir kā-vispirms maksājums un pēc tam noslēgts līgums? VAI IR LIKUMS, KAS TO REGULĒ

jasjka    7 Šos 500 eur vari jau norakstīt savas "pieredzes veidošanas" izmaksu kontā... Nevienam nemaksā nekādu naudu, kamēr pakalpojums Tev nav piešķirts. Laikam jau parastās bankās arī kredītu neesi ņēmusi, vai veiksmīgi aizmirsusi, ka visas komisijas par aizdevuma līguma noslēgšanu no Tevis noņem PĒC līguma stāšanās spēkā un kredīta ieskaitīšanas Tavā kontā...
Absolūti viss, kas tagad ceļo pa e-pastiem ar šādiem un līdzīgiem piedāvājumiem - ir krāpniecība. Nedrīkst pat uzticēties Facebook sludinātiem kautkādu nepazīstamu e-veikalu īpaši zemu cenu piedāvājumiem kādām noderīgām lietām. Tās NEKAD netiek piegādātas. Facebooks tādas bodītes klapē ciet, tikai diemžēl pēc sūdzību saņemšanas, kas nozīmē ka gan jau ir desmitiem apkrāpto, kamēr sūdzības nonāk līdz FB cenzoriem...

vilx  1   Aizsūti arī tos 250!

Aivars50      Cirpējs bija atradis aitu. Šādu krāpnieku ir pilns . Nevar uzticēties vairs nevienam. Ļoti šaubos , vai te kāds ko dabūs atpakaļ.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu