Kā likumīgi un pieklājīgi attiesāt naudu no blēžiem

Inbox p.k. ielēca kredītpiedāvājums no Šveicē pierakstītas firmas Finance Fox. Piedāvā aizdot apaļu summu, iepriekš jāiemaksā datu apstrādes nodeva 500 eur. Atsūta līgumu, izrādās īstais partneris lokalizēts kur?-CENTRO IBERICO, E35100 San Fernando de Maspalomas.
21. aprīlī pastkastē ienāk vēstule, ka līdz 14. aprīlim vajadzēja samaksāt CENTRAM IBERICAM maksājumu 250 eur, tad tiktu pārskaitīts apaļa summa uz kredītņēmēja LV kontu.
Noslēgtajā līgumā teikts, ka 1. -ais maksājums veicams līguma noslēgšanas brīdī
Tas ir kā-vispirms maksājums un pēc tam noslēgts līgums? VAI IR LIKUMS, KAS TO REGULĒ

Tessa  3 6 ko cinnija dariitu, ja nebutu oho un ko mes dariitu, ja nebutu cinnijas. mes nemaz nezinatu, ka ir tadi, par kuriem jabriinas un kuri 500 eiras izmet pa logu ara.

fargo    11 kaut kas traks! es nespēju tam noticēt, es ceru, ka tā ir troļļošana.

CoCoSan    3 Jechhh, cik pasaule veca, tikām kamēr būs aitas, tikām būs ciepēji

CoCoSan      Cirpēji 😉

Felde    7 ...nespeju attureties... Tiessam? Taa notiek? Cik vel LV to necirpto aitu?!

rokons    4 Paskatījos kas tas par kantori ar kuru bija pirmreizēja sarakste........ Apdrošināšanas brokeris, nevis finanšu institūcija. Pie kam STARTUPS .............tur apakāā var būt jel kas. Bija slinkums parakņāties pa tā vēsturi, un vispār neesmu drošs, ka nav kāds feiks ar šo vārdu darbojies. Vismaz jāzin uz kuru banku kas ir pārskaitīs.
Viss pēc Eirolohotrona drusku ož

marmorakaraliene    3 ak, jē....

Felde    11 Tieši tā.šādas lietas notiek.un jau sen! simtiem reižu brīdināti.desmitiem sižetu...par apkrāptajiem.bet.vienalga-atrodas kāds.kas izceļas ...🤕

MrJones    2 Nu un,,,....vai bija taa veerts...? Cik tad soliija, (ja nav nosleepums).....limonu..?

Reds    1 Ir bijis pārskaitījums vai nav? Ja nav, tad nav nekādas krāpniecības. Ja ir, tad kāda jēga meklēt likuma punktus tagad? Gali tāpat ir kaut kur Nigērijā, Indijā vai vēl labāk, ja Dienvidāfrikā, kura pēc Misānes gājieniem diez vai ka gribēs baigi sadarboties ar Latviju. Labākajā gadījumā var atsaukt maksājumu bankā, bet ne jau mēnesi pēc pārskaitījuma.

RRAGANA    2 🤣🤣🤣
A amn gan bļāpsis neko neraksta! Apskaužama fantāzija, kas izcili piemeklēta ar reāliem faktiem!!! 👍
Derīgs raksts.

Diemžēl...😞 zinu reāli sievieti, kuras māte šitā jau trīs gadus skaita naudu velnszin kur, jo tūlīt tūlīt taču šai ieskaitīs visu lielo loteriju. Pārskaitījusi ap 2-3 tūkst. Baidās arī neskaitīt, jo tad visu zaudēs un būs arī soda sankcijas. Un neviens nevar iestāstīt, ka tie tur, otrā epasta galā ir krāpnieki🤦🏻♀ Tantuks neklausās nevienā. Tūlīt būs... un tad tik visiem neticīgajiem rādīs...

Jurij__1962    3 man uzreiz palika skaidrs ka te cinnija dardedze aurora izklaidējas :)))))

Drole    2 Jau no virsraksta skaidrs, ka sekos jaunaakaa cinnijas piedziivojumu seerija.

Felde    4 Kas sāk maksāt.tos arī biedē.ka neko nedabūs.ja vēl nepiemaksās.Bet tas vairak ir valūtu piramīdās.Tur ari tie cilvēciņi ku-kūū.... Pazīstu vienu Jekabpilī...pašai nav nekā.ne dzīvesvietas.tik īrets dzivoklis.guļ īretā gultā.ne īsti darba.konti bloķēti. Attiecību nav.berni novērsās.pat ar to nepietiek.ar putām uz lūpām aģitē...taisa netā sesijas.un svēti tic.ka viņai reiz būs!

runcizs    7 Kad satiekas muļķis ar naudu un cilvēks ar pieredzi, cilvēks aiziet ar naudu, bet muļķis ar pieredzi (pedējais arī ne vienmēr)

rokons    1 Babuļa medīšana var žandarmiem nesekmēties, jo automātiskā pāradresācija telefonsakaros sen zināma.
Būs interesanti lasīt sekmju rezultātus. Varbūt labāk aizšaut uz Cīrihi, ja vien tas ir iespējams.
Maljorkā ar nebūs grūti kaut ko atrast, sezona vēl nav sākusies, un Spānija uzlikusi braukšanām veto :)

Virgo  1 3 Ja cilvēks ir miris, tad tas uz ilgu laiku, bet ja cilvēks ir dumjš, tad tas ir uz visiem laikiem....

av2    3 pat ja likums ir Tavaa pusee,ir kaadas idejas, kaadaa veidaa ko...no kaa attiesaat? Par 500 naudinnam neviens , nekur , nevienu netiesaas.Pareekini vien advokatu un cella izdevumus visam tam pasaacienam.
Un vispaar, veiksmiigi attiessat ko izdodas tikai bagaatiem cilveekiem. Taapeec jau vinni ir bagaati, ka zina visu to "virtuvi", taapat kaa mees ....kas burkaanus pareizi ieseet.
Un , jaa , man ir neliela pieredze ar tiesas procesu darbiibaam , gan tikai ASV ietvaros. Pa lielaqm - nav veerts. Bet ja galiigi nav ko darit, kaa ssobriid...kas zina :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu