Revolut

Vai kādam VIDs ir pārskaitījis pārmaksātos nodokļus uz Revolut kontu?

Ljekainiitis      Dārgi, nedārgi - katrs pats var savu Revolut plānu izvēlēties. Bezmaksas plānā - skaidru naudu bez komisijas līdz 200 EUR var izņemt menesī, Metāla plāns - līdz 800 (135 eur gada maksa) . Bet nu vislabāk - pašiem ieguglēt.

av2  1 1 Labi, paskatiijos. Juataajums, kaadas priekssrociibas ta vispaar taadam revolut kantorim, saliidzinot ar normaalaam bankaam , kuraam, kaa likums , muusdienaas arii ir inernetaa viss pilniigi pieejams? Nu iznnemot sset mineetos negodiigos cilveekus, kas grib izvairiities no savu saistiibu izpildes.
Un ja vienaa dienaa taads "revolut" kantoris pazudiis, nu nospied savu appu telafonaa noriita , samiegojies veel,ar kapijas kruuzi rokkelee , bet tur nekas nenotiek? Apps sasalis, un basta, punkts .Kur iesi izlamaaties , kuraas "durviis iebrauksi ar kaaju" ?

Ljekainiitis  1 3 Es izmantoju interneta pirkumiem. Ieskaiti tik, naudu , cik gatavojies tērēt. Un nekādi karšu datu zagļi nav bīstami.

Bazhix      av2, Revolutam ir bankas license ar visām no tā izrietošajām priekšrocībām (noguldījumu garantija, piemēram) un trūkumiem (jāsniedz visu valstu vidiem informācija par gada apgrozījumu utmldz). Šobrīd nav jēgas lietot Revolut, ja mērķis ir noslēpties. Gan vid zin/tiek klāt kontiem, gan tiesu izpildītāji, gan vēl visādas svarīgas personas ;)
Priekšrocības ir bezmaksas konts/karte un 200e izņemšana bankomātos jebkurā vietā pasaulē praktiski par starpbanku komisiju (ir izņēmumi, piemēram RUB un THB ir dārgāki, un brīvdienās 0.5% klāt pie konvertācijas kursa). Resp., man, kurš mīl ceļot, uz konvertāciju starpību (ar swed 1,5-2%, ar citadeli pat 3%) no šīs kartes ir jēga. Tiem, kas dzīvo kur nu dzīvo un apkārt nedauzās, tā bezmaksas karte (~10-15e) nekādu milzīgo bonusu nedod.
Kamēr neceļoju, tikmēr revolut man strādā kā bāru budžeta ierobežotājs. Kad mēneša sākumā ieskaitītās naudas vairs nav, nav ko iet arī uz krogu :)

uzplanaledus      Vid redz visus kontus, kas konkrētam cilvēkam ir, bet revolut acīmredzot tikai, ja uzrāda.

joens    2 Ceļošanai, kā jau augstāk minēts, pat uz nelieliem izdevumiem ne€ zemēs starpība jūtama.

Finansu diversifikācija (nekad neturi visas olas vienā groziņā). Nu un banku paranoja šeitan, kas pavisam viegli var ietekmēt arī pilsoni parasto (banka slēdz kontu bez paskaidrojumiem).

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu