Vai bagātam būt ir slikti?

Neviens tevi neieredz un visi visu laiku par tevi domā sliktas domas, ka tu esi apzadzis visus pārējos un uz cita nelaimes rēķina piesavinājeis viņu daļu. Kur tad ir kaifs būt bagātam? Ja braukt uz elli, tad vismaz ar pilniem ratiem?

lasminaxxl      Kāda tā bagātība . Ne viens vien atguva Rīgas centrā savu īpašumu, pamatīgu māju. Skaitās bagāts, bet saremontēt nav par ko. Pārdodot būtu bagāts, bet tādu graustu neviens nepērk.
Kā tad īsti ir - ir viņš bagāts vai nav ?

Ja daudz naudas, vai tas labi vai slikti, bet neatkarīgs gan ! un tas nebūt nav slikti !

kvarts    8 slikti ir būt nabagam, gan fiziski gan garīgi....

nickie      seksists, Chris1986, Tu esi.
arī sievietes var būt bagātas. dooh. nopelnīt darbā, biznesā, veiksmīgi kko notirgojot, izstrādājot kādu konkurētspējīgu ideju un atrodot tai tirgu, vnk esot no bagātas ģimenes, kur nav pieņemts pīties ar nabagiem; ir tak miljons veidu kā kļūt/būt bagātam. gan vīrietim, gan sievietei.

Lapsene_001      Kopš kura laika bagātiem rūp, ko citi par viņiem domā? :D

planerdelta      Bagātam, turīgam, veiksmīgam un veselam būt ir ļoti pozitīvi.

VECA_PIEPE  1 2 Es nesuudzos,...esmu arii pietiekoshi laba un mani nesatrauc citu ljautinju sliktaas domas.

VECA_PIEPE  1 1 slikti ir būt nabagam, gan fiziski gan garīgi....(c)

Nav ko piebilst, jo shis koments ir shiis teemas nagla!

Vaukskis  1 1 Nē, bagātam būt nav slikti, jo bieži bagāts var būt arī godīgā ceļā, it īpaši Saūda Arābijā, Katarā u.c. zemēs. Ar to, ka visiem nepatiksi un daļa domās, ka esi kļuvis (-usi) bagāts (-a) uz viņu rēķina, ir jārēķinās tā kā tā, tādēļ vērts padomāt par tādu savu attieksmi, kas formulēta domā: es jau pats(-i) neesmu nauda, lai visiem patiktu ! Visiem tāpat nepatiksi un visiem nepietiks ! Ja, bagātnieks (-ce) būdams (-a), nepretendē uz publiskas amatpersonas, politiķa amatu, vai maz daudz vajag likties zinis par to, vai tevi daudzi ieredz vai ļoti daudzi aizmugurē nospļaujas ? Varētu par to nedomāt, tāpāt kā nav obligāti jādomā, par kā cenu Tavai dzīvesbiedrei ticis skaistās kažokādas vai ko Tev liek uz galda priekšā, jo visam ir sava cena. Arī tas ir ir kaifs braukt kaut kur bagātam, jo ne tuvu ne visi par bagātajiem ir sliktās domās, ja ir iespēja dabūt no viņiem kaut kādu naudu, tādēļ būtu jāatceras kādu daļiņu ziedot labdarībai vai to, kuru viedoklis ir svarīgs, atbalstīšanai, tādēļ ka nabagie ir svētīgi, savukārt svarīgie ir dzīvē noderīgi. Daļai cilvēku ir vienalga, kāds esi kā cilvēks, ja tikai var no tevis dabūt kādu labumu, ja viņi, piemēram,pēc dabas ir izmantotāji !

av2      priccom apzadzis???

preilene    2 Tās sliktās domas domā sliņķi, kuri negrib kustināt savas smadzenes un pakaļas, lai pie naudas tiktu. Un nevajag tādos klausīties.
Bet bagātam būt ir labi.

Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu