Kriptovalūtas.

Kadās kriptovalūtās pašlaik ir vērts ieguldīt? Kadas ir nākotnes perspektīvas?

CoCoSan    2 Viss pareizi, zelta grama cenā varesi nopirkt tonnu sudraba. Tikai izdomā, kur glabāsi.

Anufrijs    3 Tad jau labāk aizvest Vardi gar jūru pastaigāt..

DanaL  4   Ābece čaiņikiem:
Dārgmetālus, kriptovalūtas, akcijas, fondi u.c. hui*u jāpērk tad, kad tam ir nepievilcīga cena. Kad cena kļūst pievilcīga, tad jāpārdod.
Nevis otrādi.

Vaukskis    2 Kā var nopelnīt ar ieguldīšanu alkoholiskajos dzērienos?

Dvinsky  1   @DanaL - jādara precīzi otrādi. Jāpērk tad kad visi pārdod un cena ir lejā un attiecīgi pievilcīga. Kad atkal viss ir labi, visi pērk un cena lido debesīs, tad ir laiks pārdod, jo kādā brīdī cena atkal sāks krist lejā.

Jason    2 Skaidrojums Vaukskim: ja Tu savu naudu ieguldi sievietēs un alkoholā, Tu gūsti pozitīvas emocijas. Savukārt, ja Tu savu naudu ieguldi kriptovalūtās, Tavu naudu sievietēs un alkoholā iegulda kāds cits un Tu nekādas pozitīvas emocijas neiegūsti. Kurš ieguldījums ir izdevīgāks, katrs izlemj pats. ;)

DanaL    1 @Dvinský, bet es jau tieši to arī saku, - ja cena iet augšā, sākas ažiotāža, visi metas pirkt dārgo mantu, bet kad burbulis plīst un cena nokrīt, tad čaiņiki metas tikt vaļā no par "pievilcīgo" cenu iepirkto!!!
Esmu pietiekoši daudz strādājusi ar akcijām un fondiem, tāpēc pati varu ko pamacīt!

Un ko nu kurš saprot ar vārdu pievilcīgs.
Cena, kas šobrīd ir krietni augsta, "pievilcīga" var šķist pārdevējam, nevis cilvēkam, kas taisās to pirkt kā šajā topikā, kura autors interesējas par iegādi, nevis pārdošanu.

CoCoSan      Inc, vai izbijušie treideri ir lietas kursā, cik ECB sadrukājusi papīrīšus bez seguma? Ir izvēle, gaidīt izdevīgu cenu dārgmetāliem vai ar tām naudas zīmēm jau tagad sāk vnk aplīmēt dārza māju.
Ir tak starpība- ilgtermiņa investīcijas vai spekulācija. Spekulācijai dārgmetāli nav pateicīgākais instruments, tas fakts.

DanaL      Esmu atgājusi no visa šī krietni tālu, bet vienu nopietnu atziņu priekš sevis esmu guvusi. Un tā ir vecā labā "visu, ko sataupa taupītājs, nāk un paņem laupitājs. Tāpēc nekādus tālejošus mērķus neizvirzu, ja paliek kads nieks pāri, ieguldu savā komfortā - mājas labiekārtošanā, jauna auto iegādē, ceļojumiem, utt.
Ja par prognozēm, -paredzu, ka tuvākajā nākotnē mūs atkal krietni paputinās inflācija, tāpēc labāk dzīvot tagadnē, iekrājumus neveidot.
Visu kriptovalūtu un akciju tirgi var krist, zelta uzkrājumiem jāiegādājas megadroši seifi, skaidrās naudas uzkrājumus zemes bankā var sagrauzt žurkas utt., utt.
Visiem optimistiem un entuziastiem - visu cieņu un karogu rokā! - drosmīgajiem pieder nākotne 🙂🙂🙂

rokons      Par kriptovalūtām daudz nezinu, bet ja kāds to pārdod, tad jāzin arī kas to pērk. Par zeltu tas pats. Akciju pirkšanai jārēķinās, ka ik mēnesi konta turētājs kādu kripatiņu atskaitīs. Ne vienmēr dividendes dzēsīs izmaksas. Pērkot un pārdodot komisija ir vismaz ar minimālo slieksni.
Arī valūtas tirgot var, bet jābūt drošam par brokeru kantora likumību. Var gadīties, ka nopelnījis esi, bet naudu ārā dabūt nevari.
Kaut sumāri - ja labi strādā, ap 25 % no investētā var savākt gada laikā.

dabasmiilis    4 Labāk ieguldīt pilnā pagrabā ar pārtiku, kad burbulis pilnībā pārplīsīs, sašķobīsies visa finanšu sistēma - virtuāli paēdis nebūsi.

CoCoSan    3 Un cik ta gadiem ir plāns ieguldīt tai pagrabā? Nu tīri praktiskām vajadzībām interesējos.

Dvinsky  1   @DanaL - starp citu, tieši šobrīd, kad Bitkoins jau ilgāku laiku turas 46-47k līmenī (kas ir zems), arī pārējās monētas liela daļa vēl ir pieejamas pa lēto. Tagad vēl ir īstais laiks iepirkties. Man pašam portfelī liela daļa monētu ir krietnos mīnusos šobrīd, bet es nepanikoju un nepārdodu, mierīgi gaidu, kad tirgus atkopsies. Kādā brīdī - diemžēl neviens nezina vai tas būs rīt vai pēc mēneša, bet Bitkoina cena lidos augšā un visi alti vilksies pakaļ. Protams, nav izlēgta iespēja, ka pirms tā lidojuma augšā cena no sākuma nostaigās uz leju līdz kādiem 44k (visticamāk tā arī būs).

rokons    1 Vienīgais ko varu teikt - zelts, pērkot īstā brīdī nes peļņu ilgtermiņā virs inflācijas līmeņa. To arī vislabāk( pēc manām domām) var pārvērst naudā. Glabāšana - Zigmundam Skujiņam bija rakstu darbs Gulta ar zelta kāju, esot bijis droši :D

rafaela      Gribētu šito lietu par kriptovalūtām apgūt, bet jā, pašlaik taisu bunkuru, kurā kā pele velku pārtiku. 2022-04-21

Mainigais      kredītu apvienošana 2022-11-29

gun_for_fun      Neiesaku aizrauties ar Crypto vispār. Kamēr nav nekas izlemts oficiāli, saku kā ir Lv bankām un kredītdevējiem tas ir liels bieds. Ieraudzīs kontos ka skaiti uz Crypto vai jebk;āda veida saikni ar Crypto viss.. Vajadzēja tikt pie kredīta , tik vie kā kaut kāds ātrais kredīts sanāca atradu tiki vienu kantori kas gatavs kreditēt www.lemoncredit.lv 2023-03-01

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu