Kurā bankā kontu nevar bloķēt ZTI

LaskovijMerzavec    2 Juliana... tā arī neatbildēji....kāds sakars ir PSRS ar jebko, kā totālu brāķi???

Lucky      Vienmēr esmu teicis, ka ir arī neēdamas sēnes ...

Julianna  1   Totālais brāķis jau sākās 1991. gadā, kad -- kaut vīzēs, bet brīvi, juridiski pareizi un LIKUMISKI neatrisinot jautājumus. Nu un tagad tā atombumba mūs dognala. Jeļcinu konsultēja aizjūras draugeļai, tā kā VIŅIEM tas bija izdevīgi. Bet viņiem bija vajadzīgi resursi, ne mūsu tiesiskums un kārtība.Lūk kādu "valsts noslēpumu" un daudzus citus čukstēja viens otram un aiz zobiem turēja, lai tauta neuzzinātu, mūsu elitka. Ka pēc 25 gadiem izčākstēs tāda LR.
Lucky. 1940. gadā Latvija pabaudīja neēdamās sēnes. Izskatās, ka šis biķeris ne tev, ne man un pārējiem nepaies garām.

Lucky      Julianna, bet kas Tev ar to 2026.gadu tā saistās? Man tā pasaules gala sludināšana prasās pēc pirmavota.

LaskovijMerzavec    1 Kadus jautajumus????

Ar ieročiem veidota PSRS (tb vardarbigi pievienotas citas valstis) un viss iekarotais Varšavas bloks, jau pats par sevi nav likumigs.

Manuprat, Latviju PSRS sastavaa daudzas valstis neatzina likumigu.

Julianna  2   Laskovij, tas diedziņš vēl vijās pirms Varšavas bloka. Pirms kara vecā Eiropa pat ļoti draudzīgi tusēja ar PSRS. Nesākšu te iztirzāt, kāpēc saleca ragos... Bet tad tika finansēts Hitlers, lai sadot pa purnu Stalinam. Pat tā laika laikraksti, vēstīja, ka galma dāmas (Anglijas un citas) nodeva savus briljantus, lai varētu sponsorēt karagājienu. Rezultāts kāds? Dabūja tā Evropa pa purnu un līdz ar to arī PSRS tika zemes plusā. Kam dūre stiprāka, tam spēks. Ko tad ASV un pārējās visus 70 gadus nedevās mūs atbrīvot, tik stiprināja -- Amerikas balss no Fašingtonas. Jo saki, ko gribi, bija PSRS pārspēks. 1953. gadā monarhija neko citu labāku neredzēja, kā noindēt visu tautu tēvu Džugašvili. Mums ir stipri "paveicies", ka Latvijas teritorija atrodas krustcelēs, nevis teiksim kā Islande, vai Norvēģija. Šis risks mums pastāvēs vienmēr. Procesi ir neobratimi. Jā, mēs izbrīnīti, 2019. gadā viss bija oki. Kāpēc tā nevarēja turpināties tālāk? Nevarēja un punkts. Ir trasti, slepenie protokoli, utt. par jauno pasaules pārdali. Un te Laskovij, ne tāda Latvija, ne Lietuva utt. netiks ņemta vērā. Graujošā mašinērija ies pāri. Gribam to vai nē. Es neloloju cerības, ka atjaunojot PSRS2 mums te būs baigi labi. Rakstot visus iepriekšējos palagus par komercfirmu LR ,nu nevar teikt, ka diži zvēri bija. Zaga pa pilno un mums atļāva nozagt pašiem no sevis savu īpašumu. Plus vēl klusēja kā partizāni, ka viņu pārvaldes formai tikai 25. gadi + 5 gadi likvidacijai. Ar tautu nerunāja tādas lietas. Kā mēs 1991 gadā veidotu savu dzīvi, ja zinātu, ka 2020 visam kirdīk. Ka sēžam uz pulvera mucas. Ar tautu nerunā, tikai slīkst melos pa tv, radio, inciku... Nav tautas idejas, kura apvienotu, nav ceļa, nav plāna kā būt. Kā saglabāt nāciju. Paskaties, ko man atbildēja dāma, kura rūpējās par manām svecēm un čaju? Ka šai pie kājas, kas notiks rīt, aizparīt. Un tas ir pakazateļna. Mūsējie "gudrie" prāti, sazagušies sapirkās pa pasauli īpašumus, dabūja diplo

LaskovijMerzavec    1 Un atkal - jautajums netika atbildets!

Kādas vispar ir tiesības uz kko PSRS? Veidojumam, kuru izveidoja sponsoreti “revolucionāri”, izmantojot pirmaa pasaules kara bardaku un pec tam iekarojot citas teritorijas???

Julianna  2   Nu ko tev Laskovij atbildēt? Tikpat labi varētu pajautāt par ASV. Kas viņiem deva zemeslodes policista tiesības. Kur bija Eiropa, kad psrs izveidoja pribaltikā savas kara bāzes 1940. gadā? Un tusējās te līdz kara sākumam. Ar Hitleru sadalīja teritorijas un pēc kara arī, jau ar citām haizivīm. Kāds jautāja mūsu vectēviem -- gribam vāciešus, vai gribam mēs krievus? Nu par natovciem Freiberga fikciju sataisīja. Vai tagad kāds jautā-- vajag mums talibu galavarezus? Pabriks pateica, jebšu nē, Pabrikam pateica, ka mums viņus vajadzēs un viņiem te būs veidot savu globālo halifātu. Un tagad var piešūt birku -- rasists esmu, ka savā Latvijā, Latgalē šos kungus, kuri no bērnības narkomāni un dzikari apvainoju, šiem nabaga tulkiem nesniedzu palīdzīgu roku. Vai viņiem ir tiesības uz kaut ko Latvijā? Ja nu vienīgi tādā vīzē, ka mūsu natovci-- latvieši aizvilkās ieviest demokrātiju šajā feodālajā valstī. Nu tā var runāt un runāt. Ir tāds varas dievs jeb enerģija Kartikejāja. Vai mēs, latvieši esam paņēmuši varu par savu teritoriju rokās? Un 1940. gadā? Ko teica Ulmanis? Sēžat trusīši savās vietās. Un tagad arīdzan. Un ko tu, Laskovij liksi PSRSam, kādus sprunguļus ratos, kad šie ievelsies tavā pagalmā un pateiks -- atdavaj MŪSU -- PSRS zemi? Mirsi kā varonis, vai iesi vergos?

LaskovijMerzavec      Juliana... es neesmu teicis, ka tulīt pēc pieciem gadiem nāks PSRS un visa zemeslode bus sadalīta starp PSRS un Angliju.
Ko uzreiz metis citiem un citām valstīm virsū??? Nav vairs argumentu?

Julianna  1   Nevajag te aikido principu izmantot. Talibi jau var līst mūsu teritorijā, kā redzu no teksta tava, labie zēni. Tava rīcība, ja atnāks PSRS? Atbildi kā mužiks. Es tev uzdevu konkrētu jautājumu.

LaskovijMerzavec    1 Pirms sac par talibiem, atbildi par PSRS 75% no zemeslodes!!! Kada hrena pec PSRS vispar kkas butu???

Un neparnes uz citu tēmu, pat vari nepuleties un izlaist nakamo komentaru attieciba esmu vai neesmu muzhiks:)

Vaukskis      Julianna, PSRS vajag sūtīt dillēs, krievu priekšā kā kaķim sunim izvelkot brīvgrāmatu jeb papīru ar virsrakstu "Padomju Krievijas un Latvijas miera līgums", iebakstot ar pirkstu tur, kur melns uz balta stāv rakstīts, ka Padomes uz mūžīgiem laikiem atteikušās no pretenzijām par Latvijas teritorijas, ļaužu u.c. piederību. Punkts! Ja PSRS to neievēros, tad ir jāsūdzās starptautiskajai sabiedrībai, ka mūs apbižo un jāprasa atbalstu pret agresoru. Līdzīgi to tagad dara Ukraina, kurai Krievija bezceremoniāli atņēma Krimu!

Pereira  1   Jūs te visi "diršaties"viens uz otru par Padomju laikiem!!Manas atmiņas,kad man bija jāstāv rindā pēc desas vai pēc smirdīgas vistas,ko ēda visa ğimene un priecājăs!!!!!Un mēs jutāmies laimīgi!!Bet!!!Kad tad tikām brīvā Latvijā,tad visi palikām bez darba!!Rēķini,vecāki slimi utt!!Bija kautkas jādara!!

Pereira  2   Labāk jau dzīvot Padomju laikos!!Paēduši visi bija,darbs visiem bija!!Laimīgi cilvēki jutās ar tos kas viņiem ir!!

Maskava13      Payser pagaidām!! 2022-05-25

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu