Rail Baltica :(

Vot tikai to mums pietruka līdz pilnai laimei - darbi jau uzsākti. Nezinu vai tas ārprāts pāries pats.

anis      19:09-klusie pirdieni ir vissmacīgākie...
19:11-uz vienas pēdas var atrasties arī divas galvas! Nu gan ieciklējušies-un kas teica,ka jābūt sliedēm uz zemes? Varianti ir izpētīti?
19:21 -nav runa pat par cietējiem ,bet par būves efektivitāti-zelta poga pie sadiluša frenča! Sasaistīts ir pats minimums un tas pats visai neveikli.Kas notiek Valdlaučos slodzes brīdī,kad plūsma meklē papildus gultnes? Es arī lietoju un zinu,kā kurā laikā tas izskatās.
19:24-nav jau bomžikiem ko sanest-palikuši tikai"ogrizki". Viss būs jāpasūta-paši varēsim tikai šķipelēt uzbērumus...
2020-04-30 21:51

runcs51    1 Absolūti bezjēdzīga naudas šķērdēšana,kur dažam labam ierēdnim ir plānos tā kārtīgi pazagt.....cerams,ka tā padarīšana pajuks pati no sevis-Rietumi arī vairs negrib liekēžus barot,pašiem ne visai... 2020-05-01 04:41

rokons      :D:D:D ģeniāli!!
Ērgļu bildes ar divām galvām esmu redzējis, bet sliedes gan vēl ne. Ja kāds ko līdzīgu uztaisīs, pasvilpiet, gaidīšu! :D:D
2020-05-01 09:33

Ita  2 3 Tas, ko iegūs Latvietis Parastais, ir papostīta daba, nojauktas ēkas monstra ceļā, papildus vibrācijas, papildus troksnis, papildus piesāŗņojums un papildus imigranti. Dievzemīte vēl vairāk līdzināsies bezmežu internacionālajai Nīderlandei (arī plat´ba tā pati, arī vācijas gādīgajā paspārnē)
Ieguvēji būs visu ādas krāsu biezie, kas nu varēs pa taisno no ofisa hamburgā kratīties uz īpašumu rāznas krastos vai jūrmalā. Kaut gan nē, jūrmalā krievu daudz, tie metīs vāciešus ūdenī, tātad -rāznas krasti. Skaistajā Cēsu apkārtnē jau saviesušies šķībacainie kā tarakāni.
Iegūs Sems un nato, varēs ātri ievest kājniekus.
Latvieti Parastais, nepriecājies. Ja kaut reizi esi braucis ar vācieteļu ātrvilcienu, tad zini, ka tā ir nedēļas alga!
btw, vācieteļi esot pārņēmuši ukrainas dzelzceļu....
2020-05-01 10:08

CoCoSan  2 1 Dievinu šitos pasaules lāpītājus un dievzemītes ar mēli glābējus. Tie kas vēlas, droši var doties dzīvot mežos un staigāt pa skuju takām, tur skābekļa daudz un nekāda piesārņojuma.
Apbrīnoju, cilvēkiem tiešām patīk tik ļoti tupīt, lai nesaprastu, ka lielu naudu un progresu nevar apturēt, patīk tev tas vai nepatīk.
2020-05-01 11:22

anis  1 1 Mans moto ir Tūra Heijerdāla atziņa-progress ir tikai par tik adaudz labs,par cik novērš paša radīto postu... Lielu naudu tiešām grūti apturēt,bet sajūsmināties par nejēdzībām arī tā nevar likt!
Ko brīnās par ēnu ekonomiku-tas ir arī protests nodokļu nejēdzīgai izlietošanai...
Nespēja ko ietekmēt ir izmisums ne tupums! Var jau sūtīt mežos,bet tie liela daļa izpārdoti-kā viss puslīdz vērtīgais! Uz priekšu,uz vispasaules saķēzīšanu-bet no coivida noraustījāties,gan būs kas vēl,lai muļķībām laiku netērētu...
2020-05-01 12:03

CoCoSan  1   Neviens nesajūsminās, tik reāli skatās uz pasaules kārtību. Nav jēgas krist ģībonī par lietām, kuras tu nu nekaaa ietekmēt nevari.

Un tagad par ēnu ekonomiku. Mani dara dusmīgu, ka mani, man ar varu atskaitītie nodokļi, tiek tērēti uz hitražopiem umņikiem, kuri savu piķi pamanās ieraut pakaļā nevienam nemaksājot ne centa.
Un uznāk tāds kovids un tad šitie hitražopie sāk raudāt par ļauno VIDu un valsti, ka nodoklu maksātaji atsakās būt mūžīgie donori fakiniem gudriniekiem.
2020-05-01 12:54

rokons    1 Nāve un nodokļi esot neizbēgami, tā man Štatos iemācīja. Te nav diskusiju. Kas nemaksā nodokļu, dzīvo uz mana rēķina.
Labprāt izlasītu Latvietis Parastais galvenās iezīmes, laikam esmu Nelatvietis Parastais jeb Latvietis Neparastais....
Un īsa izziņa par Vācijas dzelzceļa biļešu izmaksām. Berlīne - Minhene, 70 EUR. Nezinu kurš Vācijā nedēļā saņem šādu algu. Attālums - ap 500 km.
Un par dabas postīšanu liela taisnība, visdrīzākajā laikā ir jālikvidē visi autoceļi, kas ļoti piesārņo dabu rada trokšņus un vibrācijas :D:D:D
2020-05-01 14:08

Ita    2 CoCoSan, par ko tu paspēj pastrādāt? 2020-05-01 21:58

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu