Klientam labvēlīgākā banka.

Negribu no Swedbankas pirkt to aparātu kodu kartes vietā. Man 1 tāds jau ir, vienai ārzemju bankai. Šausmīgi neērts/ tiesa, tur to par velti deva/, tiklīdz lēnāks internets, tā automātiski nobloķējas, un vairs rēķinus apmaksāt nevar.
Ir kāda banka LV, kura saglabās kodu kartes.
Ari nekādus aifonus nepirkšu, jo neredzu jēgu pelnīt naudu priekš tādām nevajadzīgām spēlmantiņām. Man patīk parastais, mazais mobiļniks, tikai zvanīšanai un esemesiem.
Ļoti lūdzu, pieturaties pie jautājuma- kura banka paliks pie kodu kartēm. Ja kāda paliks. Pārējās domas un viedokļus par mani un pārējo, droši sūtiet man uz pastkastīti. Var šeit, var uz mājas adresi.Ja būs kas interesants, atbildēšu, publicēšu, bez uzmanības nepaliksi.

joens      Kopš lietoju aplikāciju telefonā (gandrīz 2 gadus jau), par kodu kartēm neko dzirdēt negribu. Diemžēl, viens konts ir vēl ar to un ik pa laikam jāķimerējas.

DanaL      Man kodu karte (resp. paši kodi) jau gadus 5 virtuāli iešifrēta, tāpēc pats plastiks nav vajadzīgs. Un arī citi štruntiņi nav jāstaipa līdzi.

av2    3 kas ir "tas aparaats", un kas ir "kodu karte" ? Tiiri intresanti.
Kaapeec nevar vienkaarssi maksaat reekkinus on line, vai izrakstii vienkaarssi chekus? Kaadi veel..aparaati, kodi utt ...?

Vaukskis      HONEY_APLE, "Swedbank" internetbankā var un drīkst izmantot tikai šīs, nevis citas kredītiestādes izsniegtus kalkulatorus. Tas variants par viena kodu kalkulatora izmantošanu visur nederēs !

Te ne reizi vien tiek ieteikta "Citadele", bet arī "Privatbank" autorizācijai joprojām pietiek kodu kartes un SMS uz jebkura modeļa mobilo apvienojums. Darbojas perfekti ! Vēl nav nekas lasīts, ka šī sistēma tiks mainīta. Iespēja izmantot kodu kalkulatoru pastāv kā neobligāta iespēja. "Privatbank" kartes pakalpojumus it īpaši izdevīgi lietot, ja ir darīšana vien ar ES valstu teritoriju, jo 4 reizes mēnesī vari izņemt no jebkura bankomāta skaidru naudu bez ierobežojumiem atšķirībā no "Citadeles" (Latvijā tas veido maksimāli 8000,- EUR bez komisijas maksas, ja izmanto to naudas mašīnu, kura "Rietumu bankā").

vecis213      Noformē WESTEIN karti bez maksas un Tev būs, bez maksas, internetbanka un bez kodu kalkulātora un kartes varēsi vairākas pasūtīt, priekš saviem ģimenes locekļiem vai firmas darbiniekiem noformēt, bez maksas un maksāsi par kartes lietošanu 1eur.mēnesī!(palasi viņu mājas lapā!)Kādreiz, bez maksas,kodu kalkulātorus deva BlueOrange banka.Pati par sevi, tīri normāla banka ar daudz labiem pakalpojumiem!Palasi mājas lapu!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu