Zvani un aicinājumi "investēt"

Jums arī zvanā un piedāva investēt, te finanšu tirgūs, te kriptovalūtā ? Taktīka tāda : pirms 3 nedeļām pazvanīja jauns virietis, tāds delovoj balss, kaut kādu skāņu fonā kā biržās, pirms 1 nedēļas pazvanīja vīrs gados, zolīdi argumentēja to, cik man svarīgi investēt, a šodien - jaunā sieviete, pus-erotiskkā balsī solīja - ja šodien nopirkšu kriptovalūtu , tad rīt sanemšu ļoti daudz atpakaļ. Visi zvani no 1 numura, Lietuvju (+370). Izmēģinā dažas taktikas, tā viņus, ausimdzirdāmi, speciāli apmāca. Turpinā zvanīt, es jau neatbildēju, apnikuši, arī nav man ko investēt.

edding (2018-02-27 12:37)    1 Es kā janisb, vai nu esmu no VID, finansu policijas vai pārsūtu interpolam, lai tie pieņem miljonus. Otrreiz ne zvana, ne raksta.

joens (2018-02-27 16:44)    1 Man parasti no Tokijas zvana. Visi nav krāpnieki, bet nekas izdevīgs "investoram" arī nav paredzams, kaut runā pretējo. Cilvēks tēmā (daudzus gadus strādājis bankās un investīciju kompānijās visā pasaulē) šo to stāstīja, ka viņam ar šiem patīkot patērzēt un iedzīt kaktā.

jampadracis (2018-03-02 19:27)      Kur prāts zvanīt no Lietuvas numura? Tur jau uzticības līmenis uzreiz nulle. Padoms par VID zelta vērts :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu