Tuvojošās krīzes un nekustamā īpašuma cenas

Sekoju līdzi Latvijas un pasaules astrologu prognozēm par to, kuri astroloģiskie aspekti norāda par tuvojošajām krīzēm aptuveni 2019.-2020.gadā un 2023.gadā. Pēc astrologa vārdiem tās būšot divas dažādas krīzes, kas skars dažādas jomas, bet tieši kuras, diemžēl neatbildēja. Tā kā man ļoti nepieciešams dzīvoklis un nezinu, kad īstais laiks pirkt, varbūt te kads zin, kas gaidāms ar dzīvokļu cenām!? Tagad cenas uzkāpušas augstā punktā un mans sapņu dzīvoklis maksā ļoti dārgi. Tāpēc vēlos jautāt, vai kāds zin, vai kādā no šīm krīzēm kritīs nekustamā īpašuma cenas? Kad tas varētu būt?

Geisha  1 2 Viens mans klients anglis no dzimšanas, kurš ir strādājis Brisele par juristu. Tagad vecumdienās nodarbojas ar to, ka korigē neangļu rakstītās grāmatas angļu valodā. tatad šis kungs patreiz strādā pie viena EU pilsoņa grāmatas kuras temats ir krīze. Konkrēti viņš tur apraksta arī krīzi Lv un kā mēs lepni to krīzi pievarējām. Beigās viņs man sakatā:"Kakaja svoloč etot vaš Dombrovsksis. Kakaja svoloč, čto on delal...oi, oi, oi". Gribat zināt konkrēti? Meklējiet grāmatu tad kad tā iznāks. Dabūšu zināt tad pateikšu kā sauc to grāmatu un kad iznāks. Pagaidām tā vēl top.

N4Y      Patika KOMPETe komentāra like un unlike 😂 Gluži kā Saeimas balsojumā- viens un tas pats teikums , taču rezultāti atšķiras katrā balsojuma reizē .

laukroze      Geisha .. tas tavs brits labi pārzina arī krievu mēli??..;)

Sallija2  1 2 Geisha, nu Dombrovskim, iespējams, var pārmest lata nedevalvēšanu, bet ne jau Dombrovskis bija vainīgs pie pašas krīzes. Tur Godmanim jāpateicas, ka izdomāja "glābt" parex un vēl citus projektus. Dombrovskis visu pārņema tikai pēc tam, kad Godmanis pacēla ķepiņas un pateica ka nezinot kā tikt no tā visa ārā. Tā kā tas ES pilsonis droši vien būs kāds ruskogovorjašijs ( gluži tāpat kā pats Geishas klients tulkotājs un izdod kādu propogandas grāmatu. Lembergs jau nupat arī esot sarakstījis savu grāmatu. Tagad visi, kam nav slinkums raksta grāmatas. Lembergs gan pats neesot rakstījis, bet viņa advokāts, kas to darbiņu sarakstījis negribējis publicēties,ar savu vārdu, tāpēc par autoru uzdevis Aivaru Lembergu :) Tā kā grāmatas lasīt mūsdienās ir,tas pats, kas skatīties propogandas tv.

fargo    1 manuprāt, lielākās cūcības otrās republikas laikā, tās bija saistītas ar banku baltija un pareksu. varbūt ir vēl kaut kas, bet tas bija... beyond evil.

Geisha    2 Vai esat arī par G-24 aizmirsuši?
Ja cilvēks brīvi pārzina vismaz 5 valodas tajā skaitā arī krievu valodu tad manās acīs viņš ir gudrāks par dažu labu OHO pasažieri. Latvija nav Eiropas naba.
Manis pēc varat arī šķēpus lauzt par savu taisnību. Izstāstīju tikai to ko man cilvēks stāstīja.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu