10 atrie krediti

Situacija.
Radinieks pirms gaada panemis 10 atros kreditus,kas kopsumma sastada ap 4000 plus minus.Agrak bija normala alga,tad nu nemis,isti nezinam kam.Tagad palicis uz minimalas algas un jau kadus 8 menesus tikai tos kreditus pagarina,kas nozime menesi ap 300,kas ir gandriz visa alga.
Veidojas apburtais loks,no kura ara netiek,jo naudu maksa,bet krediti maza nepaliek.
Visi esam soka par radinieku,kur vinam bija prats nemt tadas summas.
Ko tagad darit.Maksatnespeja cik sapratu nespid.
Ipasumu ari nav ko pardot,dzivo uz draudzenes rekina.Uz arzemem braukt nebrauks.
Kadi varianti?Es personigi neredzu variantus.

aroganis      ja dzīvo laukos, tad ir zeme, neticēsi to var pārdot un nomaksāt parādu.

jasjka    1 Aizdodiet viņam (tikai viņam pašam rokās naudu nedot!) tos 4000 un ieslēdziet savu procentu "skaitītāju" - lai maksā jums! Vismaz tā minimālā, ko viņš pelna - paliks ģimenes lokā, nevis baros, piemēram, misteru Ameriku, kuram pieder vairāki tādi kredītkantori...
Un vēl - skaidri tam puikam pasakiet, ka nogriezīsiet viņam pirkstus, lai nevar kredītlīgumus parakstīt, ja vēl ko tādu sastrādās!

vilx      Viņa draudzene malacis, ka čali nepamet tik grūtā brīdī. Visticamāk, ka kopā arī tērēja, iegāza tas, ka alga palika mazāka. Nezinu pat, par ko šaustīt. Tas, ka neizdevīgi kredīti paņemti? Man kompī zem šīs diskusijas pieteikuma ir reklāma "kredīts 5000 eiro. Lēmums 20 minūšu laikā"

vilx      Re, pieliku komentu jau reklāma pamainījās "Kredīti euro 10000. Kredīts bez ķīlas"

valmierietis333      Man gan vairs tādus sūdus nerāda ! (par reklāmām)

Vispār ļoti maz reklāmu - vienīgi ,ja tās nav iebūvētas saitā !!
Delfus ar tagad viegli pārlūkot , nebremzē lapas tās kustīgās un daudzās reklāmas , jo tagad tādu vairs nav !

edding    1 Bija liela alga un ņēma kredītu. Jocīgi.
Labs ieteikums-aizdodiet. Ja viņam nekā nav, tad lai Amerika firmas sūkā ledu. Bet aizdot, zinot ka viņš nekad neatdos diez vai gudri.

valmierietis333      Bet par kredītiem , NEKĀDĀ GADĪJUMĀ nenomaksāt viņa vietā , no kļūdām jāmācās , lai pats kustina smadzenes !
Ja reiz bija tik lētticīgs ,lai cilpu kaklā liktu , ne velti tās kredītiestādes zeļ un plaukst , un viņu reklāmas visās vietās - vienkārši ir cilvēki , kam vai nu ģimenē , vai skolā nav iemācīts patstāvīgi domāt , spriestspējas nekādas , dzīvo pāri saviem līdzekļiem , plānot uz priekšu neprot !
- Es vēl saprastu ,ja tos 4-5 tūkstošus ņemtu cilvēks ,kuram alga ir vismaz 10-15k gadā , ir varianti ,ka spēs atdot ! Bet tuvu minimālajai algai riskēt un ņemt kredītus ,lai turpmāko dzīvi kā vergs visu sapelnīto atdotu bankām un citiem skudru pūžņiem !

- Kāds nomaksās un šis pēc laika nodomās ,kādēļ vēl nepaņemt ... Tādi cilvēki nemēdz mācīties no savām kļūdām !

- Un tie varianti ,ka šim jāatdod parāds pēc tam būtu radiem , ar nekam neder , tā var tikai nobojāt attiecības radu starpā un viss ... Beigās vēl pārējie būs tie sliktie , ka redz nabadziņam neļauj dzīvot un prasa kaut kādu naudu !
- Daudz līdzīgu gadījumu dzirdēts !

antarktida      Ļoti vienkārši. Lai nemaksā. Tad tās firmas atdos kredītpiedziņai. Piedziņa var noņemt tikai to, kas virs minimālās. Arī, ja banka sadarbojas ar tiesu izpildītājiem, neņems nost neko, kas virs 380.00.

MartinsMZ      Jāvienojas ar katru kredītdevēju atsevišķi.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu