Kāda banka ir vispiemērotākā hipo kredītam. No kuras jāuzmanās?

Kāda banka ir vispiemērtoākā hipo kredīta ņemšanai. Tīri emocionāli man patiktu vien tās pašas skandināvu bankas, kas ir mazāk alkatīgas, bet tām nev vienmēr ir laba sadarbība ar mākleriem vai arī pašu piedāvājums ir pavājš.

Tādēļ sanāk skatīties pēc kādas citas bankas. Vai ir kāda, no kuras ir jāuzmanās. AB itkā nav slikta, bet netā bija visādas baumas par apdrošināšanu, utt. Lai gan - jebkura banka taču prasa apdrošināšanu un tas ir normāli. AB arī liekas kaut kā nepiemērota, jo viņi ir fokusējušies uz biezo galu. Bet ko var zināt.

Ir vēl ukraiņu banka, bet tajā laikam izdevīgāk naudu noguldīt, nekā ņemt kredītu.

PinkElephant      Apstaigā visas, atlasi tās, kuras reāli gatavas piedāvāt to kredītu (balstoties uz ienākumiem, īpašuma novērtējumu utt), un tad salīdzini likmes, maksimāli iespējamās summas, papildus izmaksas (katrai ir savi apdrošinātāji, vērtētāji utt.).
Emocijām un "patīk/nepatīk" te nav vietas. Banka nav sieviete :)
Problēmu gadījumos Nordea ir viscivilizētākā, pārējās (tsk skandināvu) rīkojas stipri izlēmīgi. Bet - arī kredīti tur būs visgrūtāk pieejami, daudz prasību, lai kvalificētos. Jebkurā gadījumā ir jāiet un jārunā uz vietas.

violinn      Ko nozīmē laba sadarbība ar mākleriem? Tas laiks ir sen pagājis, kad banka meta pakaļ hipotekaro kredītu. Tagad - mākleris, ne mākleris izķidās tavus papīrus.
Nav alkatīgas skandināvu bankas. Kā tad.
Tu te tā uzstājies, ka jādomā, ka esi apstaigājis visas bankas un tās bez vilcināšanās tev ir ar mieru dot kredītu. Pieļauju,ka tā nav. Ja būtu, nebūtu šāda jautājuma.

makimote      Nordea gan neiesaku- tad jau labāk DNB.

Hummel    2 Ar Seb-banku nav bijušas nekādas problēmas. Sadarbojamies jau 7-uz gadus

Hummel    5 Priekškam Tev mākleriem nauda jāmaksā? Es visu darīju pati, nav tur nekas sarežģīts!

violinn  1   Es zinu, ka agrāk banka māklerim, precīzāk firmai, maksāja kaut kādus procentus no kredīta summas, ja tas ir klientu bankai ""piesaistījis"´. Tā ar bija tā sadarbība. To, ka mākleris pats prasa, to dzirdu pirmo reizi un šādā pasākumā noteikti neiesaistītos, jo bankas menedžeris nebūs tas, kas pieņem lēmumu par kredīta piešķiršanu un diez vai tas mākleris ir spējīgs ietekmēt bankas lēmumu.
Apzini bankas un izvēlies, kas tev labāk patīk. Līgumus izstudē.
Ja runa par mājokli kādā jaunā projektā, tad parasti ir tā, ka bankas vai nu pašas ir kreditējušas kādu projektu, tad lieku reizi pareklamējas un ir izstrādajušas īpašu piedāvājumus šim projektam. Parasti informācija ir banku mājaslapās.Vai arī tās apzin visus jaunos projektus un sagatavo savu piedavājumu konkrētam objektam. city 24 jau var reklamēties kas grib, ja maksā. Ja sebs ir izstrādājis piedāvājumus un grib,lai ir pamanāms, ko nereklamēties?
Tā vismaz bija kādu laiku atpakaļ.

Negaiditsparsteigums  4 1 Iesaku AB.lv, DnB gan nē.

Emma45      Švēdbanka.

non_grata    1 ir citadelē un nekā slikta nevar teikt. neesmu izmantojis,bet ir iepējamas kredīta brīdienas u.c . pretī nākšana grūtā brīdī, nu tā vismaz stāsta:)

sorrell      man ir Swedbanka, mans dēls gan to sauc Sūdbanka, bet piedošu viņam šo jaunības maksimālismu;) kamēr maksā savu summu un līguma procentos, jebkura banka liks mierā, kā bija teikts viena anekdotē- jums ir uzmanības deficīts, pamēģieniet pusgadu nemaksāt kredītu:) un neviena banka sevi neapbižos. Swedbank savā laikā bija labā garastāvoklī un iedeva man maksimālo kredītu, a tā pāris lati vairāk vai mazāk, nedomāju ka banku kredīti ipaši atšķiras...

Deisa      Kad pati ņēmu hipotekāro, kāreiz patrāpījās pa rokai pazīstams finansists, kas apkopoja visu banku piedāvājumus un ieteica man Nordea. Tas gan bija pirms gadiem 8-iem, bet joprojām jūtos kā ieguvēja, jo tolaik bankas uzliktais procents bija zem 2 + Euribor, kas joprojām nav nekāds augstais. Tā kā ar maksāšanu arī problēmu nav bijis, varu dot tikai pozitīvas atsauksmes.

andzipa      Man ir SWED, ir ok, Bet salīdzini vairākas, konsultācija bezmaksas! Skaties cenrādi!!! Tas nopietni!!!

saimniece      Iesaku labāk sakrāt, lai nav procentos jāatdod vairāk, kā spēj pats pavilkt!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu