Dinamiskais depozīts

Ko varat pateikt, ieteikt par dinamisko depozītu?
Swedbank piedāvā dinamisko depozītu (četru kompāniju akcijas) uz 3 gadiem. Pamatsumma saglabājās, procenti bez garantijas - riskētu? Viedokļi tipa -optimistisks vecs muļķis, kam nav kur naudu likt - arī tiks ņemti vērā)

damn (2013-01-05 17:02)      Dažus gadus atpakaļ tika ielikta summa viņu piedāvātāja dinamiskajā depozītā (toreiz bija 1.5 vai 2 gadi) Termiņa beigās dabūju atpakaļ tik cik tika ielikts. Pa nullēm, ja neskaita inflāciju.
Manuprāt, pasākums galīgi garām.

andzipa (2013-01-07 09:24)      Peļņa (pie tam laba) bija tikai pašā pirmajā dinamiskā depozita pasākumā. Nezinu, kā vispār šis pasākums tik ilgi noturas, jo visu laiku ir pa "o" peļņa, labi, ka vēl pamatsummu dabū atpakaļ... Interesanti, kur var dabūt pareizos datus- vai SWED paši kaut ko saņem (kā par pensijas 2,- komisijas, ne jau velti kā ieiet filiālē, tā pagrūž parakstīt "pārreģistrētu" līgumu) un vai vispār kāds kaut ko iegulda. Pensijas 3, gan ir bezmaksas izmaksa, bet tikai pēc 55 gadiem! Tāds ir likums!

silencia (2013-01-31 09:32)      Es arī ieteiktu pirkt investīciju zeltu vai sudrabu. Pati regulāri pērku sudrabu, lai arī man ir depozīti dažādās valūtās uz šiem simboliskajiem procentiem, kas pat inflāciju nenosedz.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu