Kāpēc atkal tiek stāstītas blēņas un nerunā par patieso vainīgo?

Tas par Pāēdējiem notikumiem ar banku.Normāla cilvēku reakcija .Patiesie vainīgie ir paša banka.Piektdienas vakarā nedarbojās bankomāti un interneta banka!!Pati banka skaidro;uzlaboja sistēmu.Pēc Krājbankas ,kurai cauri izgāja ap 2 miljon Latvijas pilsoņu,privatizācijas srtifikāti.normāla reakcija.Un vēl dažs labs ministrs;par savu naudu domājiet paši.Kāpēc neviens nevaino Zviedru banku,atkal meklē vainīgi mūsos?

karbonaade (2011-12-15 11:52)      Visvairāk man nāk smiekli par to, ka tā arī nav atrasts baumu avots, bet visiem vienprātīgi ir skaidrs, ka tās ir "ļaunprātīgi izplatītas, nepatiesas" baumas :D
Un ja tās baumas kādu rītu izrādīsies patiesas, ko tad?

selnija_ (2011-12-15 12:44)      Edmundam torti studijā! Tieši tā! Pievienojos.

bitite27 (2011-12-15 12:45)      Labāk jau ,lai nav patiesas tās baumas-cik atkal paliks bez darba!!!???

fargo (2011-12-15 13:17)      "Vai tiešām TIK DAUDZIEM pilsoņiem ir naudas līdzekļi, kuru apjoms pārsniedz 70 000Ls:DDD"
Kādam gan naivumam galvā ir ikdienā jāviļņo, lai nopienti ticētu, ka Latvijas Republika izmaksās solīto un likumā paredzēto...
Savulaik izmaksāja pa 50Ls uz degunu, tagad vairāk, bet tas arī viss.
Banku noguldītāju apdrošināšanas fonds arī tāds īpatnējs, ja es pareizi sapratu, tad vienalga - lauvastiesa no šiem masājumiem vienalga nāks no valsts budžeta. Skaisti!
Un arī pievienojos Edmund, lai arī grūti realizējami, bet tā būtu pareizi, jo visas pasaules ekonomika(vismas tās r-daļai pakļautā) strādā uz augļotāju sektoru un tiek tā pārvaldīta.
Finansisti var darīt gandrīz visu, bet neadbildēt ne ar ko.

JurisK (2011-12-15 13:37)      Jā, būtu labi, ja nauda ceļotu bez starpniekiem kā edmunds saka. Bet nupat jau vienu krietni lielāku valsti nobumboja par to, ka gribēja savādāku finansu sistēmu. Ja kas - arī Latvijas valsts bija starp tiem bumbotājiem un latvju tautai tas tīri labi patika. Tāpēc muļķīgi brēkt par banku patvaļu un visatļautību - mēs visi to atbalstām!

walmets (2011-12-15 18:52)      Ja pilna atbildība būtu jāuzņemās finanšu ministram un banku pārraugam, tad būtu savādāk. Un ja kas tam līdzīgs notiktos, cietums, mantas konfiskācija un t.t. Tas lietas būtību pamainītu. Loģiski ka šie visu jau zināja pusgadu atpakaļ kas būs. Tas šķiet saucās valsts noslēpums!!!

riks (2011-12-16 03:17)      kāda "paša banka"? man ne-1-a banka nepieder. :(

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu