Vai glabāt naudu bankās?

jus ka gribat,bet es bankas naudu neturesu.jusu domas.

karbonaade (2011-11-23 22:11)      Es krāju viensantīmniekos, man tādas trīslitrenes zemē jau ķādas 5 ieraktas :D

Bet, ja nopietni... es šobrīd sāku domāt par to, ka kantora naudu varētu turēt zeķē... un iemaksāt kontā tik, cik nepieciešams, lai darījums notiktu. Un uzpļaut,ka valstij tas nepatīk. man arī nepatiks, ja es palikšu bez naudas...
Nu jau es telefonus podā slīcinu retāk, nekā bankas LV bankrotē. Statistika baisa.
Un lai valsts nestāsta, ka no plauktiņa nokrita, parex gadījumā arī stāstīja, tikai vēlāk "dzīvē viss bija savādāk".

karbonaade (2011-11-23 22:19)      Un vēl - ja kāds neatceras, tad pirmo smago krīzi radīja ļoti nopietni pasaues uzņēmumi, nevis LV ķešas bancinas :)

cilveex (2011-11-23 23:55)      "Būtu labāk tiešām priecājušies, ka mūsu valsts (varbūt tieši pateicoties savai rūgtajai pieredzei) savus pilsoņus pietiekami aizsargā pret afēristiem."
Mani pārsteidz tavs naivums. Bet varbūt tas nav naivums, bet labticība... lai nu kā, bet nenu aizsargā, nekā. Un neatgriezīs arī tos solītos da apdrošinātos, varu saderēt. Atmetīs pa kādiem 5k un pateiks, ka vairāk mūsu krīzes budžets pavilkt nevar.
Par pašvaldību un citu valsts iestāžu naudu vispar var aizmirst.

av2 (2011-11-24 07:43)      taa smirdiigaa kraajbanka ir pedejaa vieta , kur glabaat pilkki. Mainiiksies laiki - "nokonvertees" juusy tuukstossus desmitniekos. Kaa to jau izdariija, kkeemi taadi :(((

daisy777 (2011-11-24 09:21)      Cik var gānīties par savu valsti?! Jūs vēl Big Bank ielieciet naudu, no SMS Credit aizņemieties un tad atkal žēlojaties par valsti, kas nesargā muļķus. Cilvēks, kam vajadzētu domāt par to mantu, ko kodes un rūsa neēd.
Всё познаётся в сравнении.
Aizbrauciet uz citām valstīm un pamēģiniet izbaudīt, cik "salda" dzīve tur ir Mazajam Cilvēkam. Tiesa, Skandināvijā imigranti ir vairāk aizsargāti nekā vietējie, tāpēc tur nesanāks ieraudzīt patieso ainu, kuras dēļ daži pat šaut sākuši.

Var sākt arī tepat, noskatoties filmu "The Dying Rooms", piemēram...

Ar kādām domām mēs dzīvojam, tādu likteni arī sev piesaucam, btw.

hefny (2011-11-24 09:57)      piekrītu konsul,+ne vien no Valsts psiholiģiskās ,et arī no materiālās izdzīvošanas un īpašuma aplaupīšanas vardarbības!
Tas būtu nopiets jautājums-ierosinājums ES Cilvēktiesību padomei,jo mūsu valstī nu vairs nav slēpts ,bet atklāts psiholoģiskais-politiski-materiālais terors un genocīds pret latvijas pilsoņiem-īpaši latviešiem,ka`iznīdējams nācijas-fiziski un no valsts izspiežamas,kā arī piespiedu kārtā-ar nodokļu expansīvu celšanu nesamērīgos austumos-vienlaicīgi atņemot iespēju nopelnīt-kīda ar to atdotos /krievu-komusistu sarkanā fašima laikā atņemtos īpašumus-piespiedu kārtā piespiežot izpārdot-par sviestmaizi!!
Par afēristiem, netīrā bisnesā nodegušiem-nerunāism,jo tomēwr-savas iespējas-arī krēdītam-jāizvētē bIJA saprātīgi--+Bet Valsts atbildība-tomēr te jāuzņemas VALSTIJ_ĪPAŠI LOBĒJOT BANKAS_+PAŠVALDĪBU NAUDU TUROT+VAIROJOT PRIVĀTBANKU NAUDU+TAGAD to atkal kādam atdodot+miljonāri atkal Latvijā pieaugs ar nezināmiem ``sķelveidōgajiem miljoniem/29miljoni Valstij nav atdoti,kas tā-no gaisa šķelem uzradās!!,kā arī G@$ miljoni--NAV ATDOTI!!/.!

hefny (2011-11-24 09:59)      hmm,jā,es ar pier -mārrutku burciņas--visas piestūķēšu ar Latvijas-zelta smilti no jūrmalas liedaga,ja nu jābēg ko kājas nes-no valsts-paķeršu līdzi!

Cuucinsh (2011-12-01 23:17)      Es jau cepeškrāsni piestūķēju pilnu ar latiem. Tūliņ tos krāmēšu arī veļas mazgājamā mašīnā... ;)

Egils22 (2011-12-09 13:13)      reāli šī problēma pastāv tikai tad, ja pa ķešu mētājas vairāk kā 100 tūkstoši eur, viss, kas ir zem tās ir jebkurā gadījumā agrāk vai vēlāk atgūstams. domāju, ka mājās glabāt ir vērts tik, cik vajag mēnesim-diviem iztikšanai ja nav paredzēti kādi lielāki tēriņi. depozītiem pie likmes 3% arī nav jēgas, Tu uzņemies saistības marinēt to naudu, bet tolks nekāds, jo inflācija ir lielāka. nav slikts variants izmantot bankas individuālos seifus, samaksā kādus 50 ls gadā, un nauda vismaz siltumā, drošībā un kaimiņu feģa nevarēs to nejauši uzrakt talkas laikā. ja pašam pēkšņi savajagas jebkurā brīdī var aiziet tai pakaļ nečakarējoties ar naudas pieteikšanu iepriekšējā darba dienā, ja negribas zaudēt kādu procentu no izmaksājamās summas kā tas ir tad, ja nauda kontā.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu