Auto izpirkšana no līzinga

Lūdzu jūsu viedokli- a/m līzings jāmaksā vēl 2 gadus, ienāca summiņa par kuru varētu tulīt izpirkt, šobrīd mašīnu nelietoju, bet naudiņa citiem mērķiem ļoti vajadzīga. Līzinga kompānija automašīnu atpakaļ paņemtu, bet man jāsedz starpība. Tad ne mašīnas ne naudas. Galīgs apjukums. Iepriekš pateicos.

wolands (2010-12-28 21:25)      Te jau teica - paskaties tirgus cenu un izdomā ko darīt. Man līzinga kompānija piedāvājas atteikties no soda procentiem par līguma priekšalaicīgu izbeigšanu, ja piesakos izpirkt.
Vēl var sameklēt kādu kam vajag mašīnu un kas līzingu maksā Tavā vietā ;) Vēlams labs paziņa :D

Land_of_Dreams (2010-12-28 23:32)      uztver to līzingu kā naudas aizņēmumu- paskaties, vai par tādiem procentiem aizņemtos naudu? Ja citur var dabūt lētaku kredītu, tad izpērc auto - lai turpina stāvēt garāžā un paņem lētāku kredītu savai otrajai lielajai vajadzībai..

Hara (2010-12-29 16:20)      Ja naudiņa tūlīt ir vajadzīga steidzamākām lietām, tad maksā pa daļām, un izpērc tiklīdz varēsi atvēlēt naudiņu līzinga izpirkšanai. Ja Līzinga devējs nepiekrīt samazināt kopējo summu ātmaksājot ātrāk, aiznes viņus pie patērētāju aizsardzības kantora, bet principā vajadzētu pietikt ar pabiedēšanu iesnieguma formā, kurā piemetināts pēc noteikumiem (noteikumi patērētāju www) atbildēt uz lūgumu, pretēja gadījumā nesīsi kopiju pie tiem [ašiem jau pieminētajiem.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu