Bankas konta atveršana Anglijā...

Ļoti gaidīšu reālus ieteikumus,,,dzirdēju,-bez oficiālas darba vietas,reģistrētas dzīvesvietas nevarot Anglijas bankās atvērt sev kontu.Vai taisnība?Ja kādam ir pieredze šinī jautājumā,,,dodiet padomu,norādījumus,lūdzu.

TESSAN  3   pilnīga taisnība.....Būs darbiņš, dzīvesvieta-būs arī bankas kontiņš un naudiņš...;)...sākumā kamēr tas viss kārtojas samaksās čekos....

cilveex  1 1 kaut kas te ir >
http://www.workgateways.com/working-uk-banking.html

inito4ka  3   galvenais -insurance nr ! tad oficiāls darbs,un par dzīvesvietu var arī nofalšot landlorda cedeli,ka dzīvo tādā un tādā adresē.

havefun  1   Var, ja nedzivo tur ilgak par 3 vai 6 men, precizi neatceros. Ja bankaa prasa cik ilgi seit dzivo, saki, ka 1 menesi un Tu esi dabujusi darbu un alga tiks maksata kontaa. Tik laikam vajadzes oficialu vestuli no darba deveja. Bet ne jau visaas bankaas taa var.

liancite  1 1 Seciiba kaa kaartot papiirus legaali:
1)atrod kur dziivot
2)atrod darbu
3)atver bankas kontru
4) utt.
Bet varbūt ka var arī savādāk...

skvo  1   Vispār jau taisnība, bet ir savi izņēmumi. Kurā reģionā būsi. Kembridžā es atvēru kontu jau otrā dienā. Lloyds banka man ticēja uz vārda un nekādus papīrus neprasīja. Bankas karti saņēmu pēc divām dienām manis norādītaja adresē. Darba vietu gan prasīja, bet es nosaucu pirmo dzirdēto fabriku. Lai Tev veicas!

joens  1 1 Darbs nav priekšnoteikums konta atvēršanai, pierādāma dzīves vieta gan. Tiesa, brīžam darbu pierādīt vieglāk, ja tikko ieradies un vēl neko jēdzīgu neesi noīrējis.

Dažādās bankās un pat banku nodaļās dažādi piedāvājumi un attieksme. Ir tāds Passport account un viņa modifikācijas, tb īstermiņa konts (līdz gadam laikam).

Svarīgi!!! Kontu noteikti atvērt ne ilgāk kā mēneša laikā pēc pirmā atteikuma to atvērt, jo katrs atteikums nozīmē mīnusu kredītvēsturē, bet informācija reģistrā nonāk apmēram mēneša laikā. Ja bankas klerks atverot datu bāzi ierauga tavu vārdu ar mīnusiem, tas apgrūtina tālāku veiksmīgu komunikāciju.

MrXm  1   Lai atvertu bankas kontu nevajag ne darbu ne NIN obligaati (Varbuut kaadas bankas prasa, bet var jau iet uz taam kuraas neprasa). Vienigais ko prasa diezgan droshi ir adreses apliecinajums (dazhas bankas prasa pat divus). Lloyds cik zinaams ir vissaudziigakais pret jauniem klientiem un ir filiales (zinu 1nu londonaa kur pac veeru kontu kadu laikau apakalj) tur pat neprasa adreses apliecinajumu. Pietiek ar pasi, platu smaidu un ar to ka neesi sataisijis kadas nepatikshanas ieprieksh (angliski jasaprot, citadi buus pagruuti).

Adreses apliecinajumu var risinat dazhados veidos.

Ja apmeshanaas vieta ilgstosha, var paprasiit parformeet kaadu rekjinu uz sava vaarda. Gaaze, telefons, elektriiba, internets utml.

Vienkarshakais ir samainit LV vaditaja aplieciibu uz UK (ja tadas ir), tajaa noraadot adresi kuraa dziivo (Uk tiesiibaas adrese ir obligaati janoraada). Mainja maksaa ap 50 marcinjas nav nekadi papildus eksameni un process notiek apmeram nedeljas laikaa.

Var sataisiit feiku rekjinu photoshopaa uz sava vaarda tajaa adresee, bet nu ar to ljoti jauzmanaas. Tam jabut gruti parbaudamam, bez direct debit utml. Var ielidot, bet ja visu pareizi izdara tad iet cauri.

Ragana_veejaa  1   Var atvērt kontu.Bet ne visās bankās.Barklay nevar.Var-LOYDS.Es atvēru bez darba vietas(izstāsti, ka strādāsi no kādas aģentūras),adresi iedod reālo, to kur dzivo(jo uz turieni nāks gan karte, gan nākamā vēstulē PIN kods).Nekādu problemu.Never sudraba kontu, bet parasto.Sudraba kontam nāk nost ikmēneša atskaitijumi ne par ko.Ta ka...good lyck!

Ragana_veejaa  1   Loyds neprasa nekādus adreses pierādijumus.Prasa, kāpēc vajag kontu?-Saki,strādāsi.Kas vēl?-Faktiski pilnīgi nekas.5 min jautājums.

Mcpirags  1   UK skaidrais piķis ar apgrozas. ja ir poņa, tad Uk ir laimes zeme , ja prot izmantot iespējas.Jo lielāku muļķi laidīsi, jo vairāk angļi uzķersies, tik neparforse, saprata robežas.

falko_1967  1   turies talak no Halifax.tie gribes arii maates pirmslaulibu uzvardu :)un ieluukoties tur kur saule neiespiid :)

agness25  1 1 Nezinu,man atvera bez problemam kontu.Lloyds banka nebija problemu.Biju Crawlay pilseta. 2011-01-02

prusacins  1   Man bija problēmas atverot! Barclays prasija ligumu no landlorda par dzivesvietu,tātad tur atkrita! Gāju uz Lloyds...tur ko prasa, bija vēstule no darba deveja ar apliecinajumu, ka dzīvo tieši tur un viss! Adresi vari rakstīt jebkura dtauga! Pēc tam ar vēstuli uz banki un viss! 2012-11-24

lazdarr  1   Bankas konta atveršana Anglijā... foto Lloyds Bank būs laba izvēle...man pietika ar pirmo algas izdruku, ko regulāri sūtīja uz dzīvesvietu- bezmaz kā divi vienā- i adrese, i apliecinājums, ka strādā.... 2012-12-10

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu