Bankas izvēle

Vēlos mainīt banku savas algas ieskaitījumiem.Kuru banku izvēlēties?Plusi un mīnusi.Patreizējo banku neatklāšu,cerot un objektīvāku viedokli.

Vucis (2010-01-15 21:15)      Ar šo gadu DnB Nord banka par skaidras naudas izņemšanu iekasē 1% no summas - arī no saviem bankomātiem. Minimālā komisija - 50 santīmi.

Sīkums, bet nepatīkami.

Sonnenschein (2010-01-15 21:20)      Swedbankai bija reklāma internetbankā "Droša pieeja Jūsu naudai".... :D saproti kā gribi.....

ir arī citas situācijas, tāpēc neiesaku!

Vita1234 (2010-01-16 20:18)      Bet Tu paskaties, kādaTev ir sadarbība ar banku. Ja tā ir pārskaitījumu un maksājumu karšu līmenī, tas salidzini cenas starp bankām, un izvēlies pieņemamāko, ar internetbanku. Jo maksājumus un kontu kontroli varēsi veikt pati.
Un pētot cenas , palasiet cenrādi uzmanīgi, jo tikai pārskaitījuma cena vēl nenorāda, ka banka ir dārga vai lēta.
Savukārt , ja Tev papildus ir kredīti, vai patīk papildus produkti ( piem. investīcijas). tad gan jāparokas dziļāk.

Persifona (2010-01-24 12:00)      Neviens nepiesakās un neiesaka Parex banku...Tas jokam.

videscienitajs (2010-01-31 09:40)      Mana pieredze ar Wved banku...nē!
Zemes Hipotēku banka, vidējais -drošākais, augatākie 2.līmpensiju pieaugums.

edyyyyyyy (2010-02-01 23:53)      Tikai ne swedbank-lai iet ieskrieties ar savaam anketaam,kas vinjiem par dalju,no kurienes man nauda ienaak,paaraak leciigi,taapeec neieteiktu swedbank.

Ingaxx (2010-03-14 21:39)      Saķēros ar Seb banku, bankomāts norija firmas karti, gāju iekšā bankā (filiāle turpat iekšā), bankā man palūdz paņemt numuriņu, tad tikai runāšot. Paņēmu visus, kādus piedāvā, tiku kā juridiska persona, ko man arī vajadzēja, jo firmas karti tak "norija", bet izrādās Seb banka nenes atbildību par bankomātiem, tos apkalpo kautkāda firma, meitene pat nezināja pateikt, kāda... Ieteica nebāzt manu Hipotēkas bankas karti viņu bankomātā vairs (Seb bankomāti ir "draudzīgi" Hipo bankai)... Neko jau nepanācu un dusmīga gāju prom, lai gan ir redzēts, ka citu banku darbinieki attaisa bankomātu un atdod karti. Uztaisīja man jaunu karti, bet garīgais sačakarēts, par Seb banku un tās darbiniekiem arī viss skaidrs, un kas pats jaukākais, ka neviens no vadības arī neesot tobrīd bankā bijis, lai paskaidrotu, kas tad īsti atbild par tiem viņu bankomātiem, un kam tie pieder, kas apkalpo, kas lēcies, ka rij kartes utt. Seb banku es neizvēlētos, bet katram jau par kādu banku ir sliktas atsauksmes.

Ezjule (2010-03-14 21:46)      Man SEB bankā gan kredīts, gan alga-esmu mierā(es netraucēju viņus, viņi lieki netraucē mani) Man patīk, ka visas lietas varu nokārtot pa telefonu, pastu vai caur i-banku.

krauklis966 (2010-10-30 07:43)      Tas Tev jālamj pašai. Nekad pat ienaidniekam neieteiktu sapīties ar GE MONEY, vis,vis stūlbākā banka kāda ir redzēta. Sweds arī pēdējā laikā sācis stūlbi strādāt. DnB NORD arī problēmas ar ibanku. sanāca starpgadijums. Tākā bankām nav vairs lielās peļņas, viņiem tie klienti arī ir pie kājas. Tagad viņiem galvenais ir parādus izsist. SEB ir jēdzīga banka, nav bijušas problēmas.

marka888 (2011-03-23 00:25)      Man gan patīk swedbank,ilgi esmu klients un problemas nav bijušas.

piteks (2012-03-12 20:03)      Man ir DnBNord. Nedomāju, ka īpaši laba, bet pagaidām riebeklības kā Swedbanka netaisa.
Kādu laiku lietoju SEB, bet tur bija problēmas ar Internetbanku.
Vislabākā Internetbanka, manuprāt, Swedbankai

chirkainiite (2012-03-16 19:44)      nu man ir sanaakusi salekshanaas ar SWED , nu tuulinj sleegshu kontu , nekompotenti darbinieki , pavisam ne pretiimnaakoshi, driiz redzeesim kaa shii salekshanaas beigsies :)

Skaistuliiite (2012-04-09 23:13)      Ja taisies daudz pārskaitītjumus veikt, tad labāk swed vai seb, jo lielākai daļai uzņēmumu ir konti šajās bankās. Būsi kkādā Norvikā, vislaik maksāsi komisijas par pārskaitījumiem uz citām bankām. Nez, man seb kaut kāda bišku vecmodīga liekas, a swed senāk strādāju, visu tur zinu, liekas baigi normāla. Visam var atrast alternatīvas - ja par iemaksu kontā ir komisija- iemaksā bankomātā par velti, pārskaitījumus veic caur i-banku utt. Anketas - ne jau banka izdomāja dot klientiem, lai viņus kaitinātu, bet saskaņā ar likumu par noziedzīgi iegūtu līdzekļu legalizācijas novēršanu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu